Scholen

De Buitenspeelbus is een leuk initiatief om uw schoolplein op te fleuren. De Buitenspeelbus richt zich op kinderen maar ook de leraren en leraressen kunnen de spelletjes meespelen.

U kunt de bus reserveren voor een dagdeel of een hele dag.
Dan weet u zeker dat u naar spelletjes geen omkijken meer heeft. U kunt kiezen uit een lijst spelletjes of u geeft leeftijden van de kinderen door en de hoeveelheid spelletjes. Dan stellen Wij een leuk pakket voor u samen. Ook voor een buitenspeeldag of een sport- en speldag is dit een leuk idee. Wij hebben zowel buiten- als binnenspelletjes, dus het weer is geen probleem. We laten de kinderen spelletjes herontdekken. Zo kan je denken aan spelletjes van vroeger, van nu en van andere culturen.
Daarnaast willen we in sommige spelletjes de natuur en het milieu betrekken. Maar we gaan ons ook bezighouden met spelletjes uit andere culturen. Op deze manier willen we de verschillende culturen dichter bij elkaar brengen, zodat er meer begrip voor elkaar kan ontstaan.Voor informatie kunt u een e-mail sturen naar info@buitenspeelbus.nl 
of bellen naar de heer Hendrik Groot 06 - 51868317.

Postadres:
Postbus 3001
1801 GA Alkmaar

Bezoekadres:
Bestevaerstraat 2
1813 PA  Alkmaar

T: 072 - 5822721
M: B.g.g. 06-51868317
E: info@buitenspeelbus.nl